Dozvolite da Vam ukažemo na prednosti naših proizvoda!

Naši suradnici sa zadovoljsvom će Vam pružiti sve informacije.

Kontaktirajte nas i dozvolite da Vas informiramo. 

-

BG čelični fasadni i krovni sustavi odvodnje

Prilagodljivi svim zahtjevima

Čelik predstavlja dugotrajnost. BG sustavi predstavljaju visokovrijednu izradu. To je idealna kombinacija za svaku odvodnju voda. Svagdje gdje je visina ugradnje limitirajući faktor, BG program čeličnih kanalica pruža optimalno rješenje. Velik izbor rešetaka, uz funkcionalnost, nudi i velike mogućnosti pronalaženja idealnog optičkog sklada.

BG-FA fasadne kanalice
BG-FA fasadne kanalice konstruirane su posebno za primjenu na ravnim krovovima, terasama, te zu fasade. Uz ravne kanalice, nude se i one sa podešavajućom visinom, na mjestima gdje su neophodni unutarnji padovi u kanalicama.

BG-FA fasadne prorezne kanalice
BG-FA fasadne prorezne kanalice idealne su za ugradnju uz sve vrste fasada, čime sprečavaju prodor vlage i oštećenja konstrukcije zgrada. Uzak otvor rešetke kombinira optimalnu odvodnju sa izvanrednim optičkim dojmom.

BG-SA prorezne rešetke
BG-SA prorezne rešetke za BGU i BGF sustave betonskih kanalica primjenjuju se u arhitektonski zahtjevnim površinama, gdje odvodnja i optički izgled imaju jednakovažnu ulogu. Zahvaljujući izvedbi rešetke, vrlo lako se uklapa u sve vrste površina, posebno opločnike.

Posebne izvedbe
Posebna rješenja pravi su izazov našim tehničarima. Posebno atraktivne su individualizirane izvedbe rešetaka, sa ugrađenim logom, imenom firme i slično.

-